MAC Prep + Prime Lip

MACs primer är ett uppskruvbart stift som känns som ett lent läppbalsam på läpparna, det är helt osynligt på och fyller ut små linjer i läpparna så att man får en jämn och fin bas för läppstiftet. Jag målar lite utanför läppkonturen, det gör att läppstiftet håller så mycket bättre och sitter där det ska hela dagen. De matta läppstiften från MAC brukar alltid torka ut mina läppar så jag undviker dem ofta, men med primern under har jag märkt att det faktiskt fungerar mycket bättre. Kanonbra! Nu kan jag äntligen använda det klassiskt Marilyn-röda matta stiftet Russian Red, och primern funkar med alla läppstift, oavsett om det är MAC eller inte. Härligt!

Priset ligger på runt 160 kronor i Sverige.

*Primer = en ”grundfärg” för allt annat smink, en osynlig kräm som man applicerar innan makeupen eftersom primern gör så att allt håller längre och sitter bättre på huden. Om du lätt får veck i din ögonskugga, foundation som rinner eller läppstift som vägrar hålla sig på plats är det en god idé att prova primers.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.