I love New York

Ja sa ar det faktiskt! Denna staden ar helt underbar! Jag har varit i en hel del affarer men mina kompisar gillar inte att kolla de dyra varuhusen lika mycket som jag gor sa imorgon som ar sista dagen har ska jag faktiskt ga lite sjalv pa fifth avenue. Det ar sa sakert har sa det kanns inte laskigt att ga sjalv!

Jag hoppas kunna hitta ett par paige jeans, jag provade ett par pa Scoop i Soho som satt skitbra men jag vill nog inte aka tillbaka dit. Hoppas dom finns pa Saks eller bloomingdales. Jag ska aven prova Juciy set ige, tyckte inte det fanns sa manga roliga farger pa Saks. Jag va mest sugen pa det ljusgra-lila som jag bloggat om innan. Juicy i cashmere va sa himla harliga men kostar typ 230 dollar for byxorna…. for dyrt for mysklader! Är så glad att jag lånade pengar till att shoppa här! Sååå mycket mer än i Sverige!!!

Idag har jag shoppat lite till pa Sephora, Philosophy Melon daquari (schampoo/duschkram), body butter marshmallows doft, pincett fran tweeserman. Kopte aven en klanning och ett linne och en t-shirt pa Forever 21.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.