Sitter i fönstret

& bloggar……Sambon jobbar & jag är ensam hemma. Utnyttjade tiden till att köra två billass med tomma kartonger & saker till vårat förråd. Stackars Allan, den håller på att bli inpackad bland allting.Har slängt in en tvättmaskin & diskmaskinen är klar. Håller på & pysslar & skruvat upp gardinstänger & plockat undan så mycket jag velat & orkat. men svårt att få motivation för det när man är ensam. Roligare när man är två även om pysslandet inte alltid är så roligt utan mer ett måste. tyvär är det inte alltid gratis med pysslandet utan för att få färdigt det sista tog vi faktiskt ett väldigt litet lån. Första lånet var ju gratis hos vivus.se vilket är mer än vad jag kan säga om Swedbank. Iaf hittade jag lånet på snabblån10000.nu. Första riktigt lediga helgen på nästan 2 månader & det känns skönt.

Läste ett trevligt mess på bloggen här från en tjej som heter Mia.Tack Mia jag blev väldigt glad!Inte varje dag man får höra att man är fettcool & att någon ser upp till en & vill vara jag! Jag lovar jag ska verkligen suga åt mig allt av detta!

Åhh jag längtar verkligen efter sommaren & alla cruisingar! Jag hittar på olika outfits i huvudet & har en klänning som jag köpte i vintras & som jag verkligen vill använda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.