Emmas födelsedag!

Om en timme så slutar jag jobbet, då ska jag leka med solen och i solen. Fortfarande fint väder och det skall man ta vara på, vill inte vara negativ nu men man vet ju inte när det blir varmt och skönt nästa gång… Ska inte tjata mer om mina ekonomiska problem…

 

Ska man hitta på en eftermiddag som denna då? Ja just fan jag ska leta present till lilla Emma som inte är så liten längre för idag fyller hon nämligen 3 år.

Ja tiden går allt bra fort, Hanna har varit morsa i tre hela år och under dessa tre år så har Emma vuxit, fått en syster och hunnit med en hel del hyss.

Happy B-Day till Emma och ha en bra dag till er andra!

Måleri…

Jag har börjat återuppta en gammal hobby… städade i källaren för ett tag sedan och upptäckte att jag hade en massa omålade korgar och träsaker.
 
För ett antal år sedan hade jag dille på att lära mig diverse måleritekniker. Gick på porslinsmålningskurs, oljemålningskurs, allmogemålningskurs och kurbitsmålerikurs för att nämna några. Tyvärr har jag inte pengar att lägga på detta just nu så jag har tagit ett smslån för att kunna fortsätta med detta.

Jag har alltid tyckt om att teckna och måla på olika saker. Nu känner jag att lusten för att måla börjar komma tillbaka…